Jocuri

Eternights lansare pe PlayStation PS5 in septembrie 2023

Eternights este un joc de acțiune cu întâlniri produs de Studio Sai, care îmbină o poveste de dragoste cu o luptă condusă de adrenalină, în timp ce profiți la maximum de viață în timpul apocalipsei.

Trebuie sa cauti provizii, sa exploreazi temnițele și mergi la întâlniri!

Jocul va fi lansat pe 12.09.2023 așa cum anunța platforma PS5 si va costa 139 RON , dar poți sa ai parte de o reducere daca folosești PlayStation Plus

Eternights va fi disponibil pe PS5 si PS4 (unele optiuni posibil sa nu fie disponibile) urmând ca pana la finalul anului sa fie disponibil si separat pe alte platforme sau PC

Prezentare joc Eternights pentru PS5

Eternights – Funcții importante

„Ceva sau cineva a transformat oamenii în monștri periculoși. Tot ceea ce îi interesează acum este violența și puterea. Ele sunt cele care stau între tine, un leac și lumea pe care o vrei. Cel mai important? Lupți pentru mai mult decât pentru propria ta supraviețuire – te lupți pentru cei pe care îi iubești” – descrie autorul acest joc

Modul Face the Infected

într-o zi oarecare ceva sau cineva a transformat oamenii în niște monștri periculoși. Tot ceea ce îi interesează acum este violența și puterea. Ei sunt ceea ce stau între tine, un leac pe care trebuie sa-l cauți și lumea pe care o vrei doar a ta. Si ce este cel mai important? Lupți pentru mai mult decât pentru propria ta supraviețuire – te lupți pentru cei pe care îi iubești.

Modul Find Love in Eternights

Sfârșitul iminent al lumii este un bun început de conversație! Când nu explorezi temnițele, poți alege să petreci timp apropiindu-te de o distribuție de cinci personaje ciudate și drăguțe. Explorați-le poveștile și apropiați-vă de ei pentru a debloca abilități și vrăji unice pe care le puteți folosi în luptă.

Eternights Race the Clock

Să scotocești lumea, sau să te târăști prin temnițe, să te întâlnești cu cineva… sunt multe de făcut într-o singură z, iar fiecare zonă are un termen limită! Te vei apropia de confidentul tău pentru a-ți aprofunda relația și a debloca noi abilități? Vei cugeta pustiul pentru provizii? Vei deveni mai puternic antrenându-te cu tovarășii tăi? Sau vei ignora toate astea și vei merge în temniță cu prima șansă pe care o vei avea? Depinde de tine, dar ține minte, ceasul nu sta pe loc.

  • Explore Dungeons: Aceste zone periculoase – cunoscute sub numele de „Zidul” – sunt pline de mister și pericole. Pe măsură ce termenul limită se apropie, va trebui să depășiți rapid capcanele, puzzle-urile și mini jocuri de dans pentru a trece în timp. Din fericire, îi ai pe confidenții lângă tine pentru a te ajuta atunci când lucrurile devin înfricoșătoare.
  • Cutscenes animate: Există mai multe scene animate complet 2D care se schimbă în funcție de cine decideți să întâlniți. Cufundați-vă și conectați-vă cu adevărat cu personajele cu care vă petreceți timpul.

Pentru o experiența maxima recomandam noile produse Pulse Elite si Pulse Explore noile caști fără fir pentru PS5.

Tot in septembrie si jocul Baldur’s Gate 3 a fost lansat pe PS5

Spor la joc.

Articole relevante

Verifica si
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker