Jocuri

STALKER 2: Heart of Chernobyl trailer video cu lansare in 2024

Data de lansare pentru STALKER 2: Heart of Chornobyl a fost amânată încă o dată. Jocul era programat inițial să fie lansat în Q1 2024, dar ulterior a fost amânat înapoi la 5 septembrie 2024. Cea mai recentă întârziere a fost anunțată pe 25 ianuarie 2024.

Motivul întârzierii nu este încă clar, dar dezvoltatorii au spus că este pentru a se asigura că jocul este de cea mai înaltă calitate posibilă. Ei au mai spus că s-au angajat să lanseze jocul pe platformele anunțate inițial, care sunt Xbox Series X/S și PC.

Jocul se desfășoară în Zona, o zonă foarte radiată care înconjoară Centrala Nucleară de la Cernobîl din Ucraina. Jucătorii își asumă rolul unui stalker începător, un explorator care se aventurează în Zona în căutare de artefacte, obiecte valoroase cu proprietăți anormale. Zona este plină de creaturi periculoase, inclusiv mutanți, anomalii și facțiuni umane ostile. Jucătorii trebuie să folosească o varietate de arme și instrumente pentru a supraviețui și să ia decizii care vor afecta rezultatul poveștii.

STALKER 2: Heart of Chornobyl este dezvoltat folosind Unreal Engine 5 și va prezenta o lume deschisă vastă, grafică detaliată și un sistem meteorologic dinamic. Jocul este, de asemenea, setat să prezinte o experiență de joc mai captivantă și mai realistă, cu accent pe supraviețuire și explorare.

STALKER 2: Heart of Chornobyl este un shooter la persoana întâi cu accent pe explorare și supraviețuire. Are loc în zona de excludere a Cernobîlului, un pustiu post-apocaliptic plin de mutanți periculoși și alte amenințări. Jocul promite să fie o experiență întunecată, plină de atmosferă.

Vă vom ține la curent cu cele mai recente știri despre data lansării jocului.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker