HardwareJocuri

Pulse Elite, Pulse Explore noile caști fără fir pentru PS5 cu poze si specificatii

Pulse Elite și Pulse Explore sunt cele mai recente căști și căști wireless PlayStation, aducând performanțe audio de nivel următor experienței de joc așa cum anunța PlayStation pe blog oficial PS5.

Pulse Elite este noua casca fără fir care oferă sunet fără pierderi și include un microfon retractabil cu retragere a zgomotului îmbunătățită de AI, capabil să filtreze sunetele de fundal. Un suport de încărcare este, de asemenea, inclus cu produsul pentru o opțiune convenabilă de încărcare și depozitare.


Pulse Explore este primul nostru set de căști fără fir pentru urechi, care oferă o experiență audio portabilă premium, care include microfoane duale cu respingere a zgomotului îmbunătățită de AI, capabile să filtreze sunetele de fundal. De asemenea, oferă sunet fără pierderi și vine cu o carcasă de încărcare.

În mai PlayStation anunța primele căști wireless, numite Pulse Explore. Se pare ca deja au fost concepute si câteva imagini cu aceste produse au apărut pe site-ul oficial.

Pulse Elite pentru PS5

Pulse Elite și Pulse Explore se conectează direct la PlayStation Portal utilizând această nouă tehnologie audio wireless, PlayStation Link. Această inovație oferă o latență scăzută, sunet fără pierderi și comutare ușoară între mai multe gazde PlayStation Link, cum ar fi PS5 cu adaptorul USB și PlayStation Portal.

Când utilizați Pulse Elite și Pulse Explore cu PS5, adaptorul USB care este inclus cu fiecare căști și căști este necesar pentru PlayStation Link. Adaptorul USB PlayStation Link va fi, de asemenea, vândut separat ca articol independent și poate fi folosit pe PC și Mac, astfel încât jucătorii să poată conecta Pulse Elite sau Pulse Explore pentru a experimenta același sunet fără pierderi și cu latență scăzută.

Pulse Elite și Pulse Explore se pot conecta simultan la un dispozitiv compatibil PlayStation Link (PS5, PC, Mac sau PlayStation Portal) și la un dispozitiv compatibil Bluetooth.

De exemplu, Pulse Explore poate fi conectat la PS5 (prin adaptorul USB) folosind PlayStation Link și, de asemenea, la un telefon mobil prin Bluetooth în același timp.

În timp ce joacă pe PS5, jucătorii pot răspunde instantaneu la un apel și îl pot auzi prin aceleași căști Pulse Explore.

Pulse Elite și Pulse Explore fac parte din eforturile noastre continue de a amplifica experiența audio în jocuri și de a face experiența de joc mai captivantă prin sunet îmbunătățit.

Pulse Elite va fi disponibil pentru 149,99 USD

Pulse Explore vor fi disponibile pentru 199,99 USD

Vom avea mai multe detalii de împărtășit în curând, inclusiv când încep precomenzile și datele de lansare.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker