JocuriTehnologie

Cities Skylines II lansare oficiala 24 octombrie pe console și PC!

Pregătește-ți pălăria de primar și ascute-ți creionul virtual: mult așteptatul Cities Skylines II este programat să apară pe 24 octombrie 2023. Da, ai auzit bine! Simulatorul tău favorit de planificare urbană revine cu un nou capitol și este mai interesant și ca oricând.

Indiferent dacă ești un entuziast al PlayStation 5, un admirator al Xbox Series X/S sau un purist al PC-ului, acest joc este pentru tine. Doar imaginează-ți, confortabil în scaunul tău preferat, cu controlerul sau mouse-ul în mână, pregătit să îți formezi viitorul noului tău oraș virtual.

Ca să facă așteptarea și mai grea, dezvoltatorii au scos și un nou trailer pentru Cities Skylines 2. Este o adevărată desfătare pentru ochi, dezvăluind grafica îmbunătățită și mecanica impresionantă care se află în inima acestui sequel mult așteptat. Există o lume întreagă nouă de explorat, stăpânit și modelat după viziunea ta.

Să ne amintim puțin: dezvoltatorul Colossal Order a lansat Cities Skylines original acum 8 ani. Încă îmi mai aduc aminte și acum felul în care m-am minunat de provocările complexe și oportunitățile creative pe care le-a oferit. Și nu sunt singur: jocul a vândut mai mult de 12 milioane de copii de atunci. A inspirat și o comunitate dedicată pe Twitch și YouTube, cu unele dintre cele mai mari personalități de pe platformă jucând sequel-ul în beta și oferind feedback dezvoltatorilor.

Știi ce e și mai tare? Precomenzile pentru Cities Skylines II sunt deschise încă de acum!

Zici că a fost ieri ziua când Colossal Order a dezvăluit noul joc. Acum, ei ne vor duce într-un tur detaliat al tuturor caracteristicilor  și mecanicilor din Cities Skylines 2, câte una pe săptămână, pentru lunile următoare. Așadar, stai pe fază și pregătește-te pentru o călătorie virtuală pe cinste.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker