AplicatiiSoftware

Windows 365 noua platforma in cloud de la Microsoft

Microsoft 365 este o suită de productivitate bazată pe cloud care include o varietate de aplicații, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint și Outlook. În octombrie 2022, Microsoft a anunțat că va redenumirea Office 365 în Microsoft 365 pentru a reflecta mai bine gama mai largă de produse și servicii a suitei. Schimbarea numelui a intrat în vigoare în aprilie 2023.

Deci, pentru a răspunde la întrebarea dvs., Windows 365 nu este o aplicație specifică, ci mai degrabă un nou nume pentru suita de productivitate Microsoft 365. Suita include o varietate de aplicații care pot fi instalate pe computerele Windows, precum și aplicații care pot fi accesate online printr-un browser web.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale Windows 365:

  • Stocare bazată pe cloud: OneDrive oferă stocare bazată pe cloud pentru fișierele dvs., astfel încât să le puteți accesa de pe orice dispozitiv.
  • Colaborare în timp real: puteți lucra la documente, foi de calcul și prezentări cu alții în timp real.
  • Instrumente bazate pe inteligență artificială: Microsoft 365 include o varietate de instrumente bazate pe inteligență artificială care vă pot ajuta să fiți mai productiv, cum ar fi Editor, care sugerează îmbunătățiri de gramatică și scriere și Ideas, care oferă informații de pe web.
  • Securitate și confidențialitate: Microsoft 365 include o varietate de caracteristici de securitate și confidențialitate pentru a vă proteja datele.

Dacă sunteți utilizator Windows, vă recomand să încercați Microsoft 365.

Este o suită de productivitate puternică care vă poate ajuta să faceți mai multe.

Sper ca asta ajuta!

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker