AplicatiiSoftware

Google Chrome primește 3 noi funcții AI generative

Google a anunțat trei noi funcții AI generative pentru browser său web Chrome (M121), iată ce zice anunțul oficial de lansare. Hai sa vedem ce se anunța nou in Browser odată cu aceste noi funcții.

Organizator de file: Această funcție va sugera și va crea automat grupuri de file pentru dvs., pe baza filelor pe care le-ați deschis. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți organizat și să evitați să aveți prea multe file deschise simultan.

Pentru a utiliza această caracteristică, faceți clic dreapta pe o filă și selectați „Organizați filele similare” sau faceți clic pe săgeata derulantă din stânga filelor. Chrome va sugera chiar nume și emoji pentru aceste grupuri noi, astfel încât să le puteți găsi cu ușurință din nou atunci când aveți nevoie de ele.


Teme bazate pe inteligență artificială: această funcție vă va permite să generați teme personalizate pentru browserul dvs. Chrome folosind inteligența artificială. Puteți oferi pur și simplu o descriere a temei pe care o doriți, cum ar fi „vibrații de plajă” sau „futurist”, iar AI ​​va genera o temă potrivită pentru dvs.

Pentru a începe, accesați panoul lateral „Personalizați Chrome”, faceți clic pe „Schimbați tema” și apoi pe „Creați cu AI”. De exemplu, poate că ești îndrăgostit de „aurora boreală” și vrei să o vezi într-un stil „animat” cu o dispoziție „senină”. Doar selectați acele opțiuni pentru a vedea ce vine Chrome


Ajută-mă să scriu: Această funcție va oferi sugestii de scriere atunci când scrii ceva pe web. Acest lucru poate fi util pentru sarcini precum scrierea de e-mailuri, recenzii sau comentarii.

Prin urmare, în versiunea Chrome de luna viitoare, va lansa o altă funcție experimentală bazată pe inteligență artificială pentru a vă ajuta să scrieți cu mai multă încredere pe web

Aceste noi funcții sunt încă în modul experimental, dar se așteaptă să fie lansate publicului larg în lunile următoare.

Beneficiile utilizării acestor noi funcții AI generative:

  • Productivitate crescută: Funcțiile Organizator de file și Ajută-mă să scriu te pot ajuta să economisești timp și să faci mai multe.
  • Personalizare îmbunătățită: Funcția de teme bazată pe inteligență artificială vă poate ajuta să creați o experiență de navigare mai personalizată.
  • Creativitate sporită: Funcția Ajută-mă să scriu te poate ajuta să scrii mai eficient și mai creativ.

În general, aceste noi funcții AI generative sunt un plus promițător pentru Chrome, care au potențialul de a vă face experiența de navigare mai plăcută și mai productivă.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker