Software

Canalele WhatsApp au fost activate in peste 150 de tari.

Canalele WhatsApp sunt acum disponibile în cea mai recentă versiune a aplicației. Canalele sunt un instrument de difuzare unidirecțională pentru administratorii de a trimite text, fotografii, videoclipuri, autocolante și sondaje unui număr nelimitat de urmăritori. Adepții nu pot răspunde direct la actualizări sau pot trimite mesaje administratorilor canalului.

Mark Zuckerberg, a anunțat lansarea canalelor WhatsApp pe propriul său canal. Utilizatorii pot sa se alăture canalului oficial WhatsApp pentru a afla despre cele mai recente actualizări de pe platformă. Utilizatorii WhatsApp pot filtra canalele din director și se pot alătura celor cu cei mai mulți urmăritori, cei mai activi și multe altele.

Mesajele trimise prin canalele WhatsApp vor fi disponibile timp de 30 de zile. Membrii canalului pot reacționa la mesajele partajate, dar nu le pot răspunde

Cum se creează un canal WhatsApp

  • Deschideți aplicația și accesați fila Actualizări.
  • Atingeți și selectați Canal nou.
  • Atingeți Începeți și continuați prin solicitările de pe ecran.
  • Adăugați un nume de canal pentru a finaliza crearea canalului.

De asemenea, puteți adăuga o descriere a canalului și o pictogramă.

Pentru a găsi și urmări canalele WhatsApp, deschideți fila Actualizări și derulați în jos la secțiunea Găsiți canale. De asemenea, puteți căuta canale după nume sau subiect.

După ce ați găsit un canal pe care doriți să-l urmăriți, atingeți butonul Urmăriți. Veți începe apoi să primiți actualizări de la canal în fila Actualizări.

Prezentare WhatsApp Channels

Canalele WhatsApp sunt o modalitate excelentă de a fi la curent cu știrile, evenimentele și informațiile de la persoane și organizații la care îți pasă. Sunt, de asemenea, o modalitate bună de a ajunge la un public larg cu propriul tău conținut.

Beneficiile utilizării canalelor WhatsApp:

  • Puteți ajunge la un număr nelimitat de urmăritori.
  • Actualizările dvs. sunt trimise ca transmisie unidirecțională, astfel încât urmăritorii nu vă pot răspunde direct.
  • Puteți adăuga o descriere a canalului și o pictogramă pentru a vă face canalul mai atrăgător din punct de vedere vizual.
  • Puteți găsi și urmări canale după nume sau subiect.
  • Canalele sunt o modalitate excelentă de a fi la curent cu știrile, evenimentele și informațiile de la persoane și organizații la care îți pasă.

Dacă sunteți interesat să creați sau să urmăriți un canal WhatsApp, vă încurajez să verificați noua funcție.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker