AplicatiiSoftware

Apple a lansat iOS 17.3 si iPadOS 17.3 funcții noi

Apple a lansat iOS 17.3 si iPadOS 17.3 aceasta este o actualizare relativ modestă, dar introduce câteva funcții noi și îmbunătățiri de securitate pentru telefoanele Iphone si Ipad-uri.

Principalele modificări din iOS 17.3:

Protecție împotriva dispozitivelor furate: Această nouă funcție vă permite să blocați dispozitivul iPhone sau iPad furat forțând accesul Face ID sau Touch ID. Acest lucru va face ca dispozitivul să fie inaccesibil pentru hoți, chiar dacă au codul dvs. de acces.

Protecție dispozitive furate

Liste de redare în Apple Music cu această funcție vă permite să creați și să partajați liste de redare cu alte persoane. si puteți folosi emoji.

Suport pentru hotel AirPlay: Această funcție vă permite să transmiteți conținut de pe dispozitivul dvs. Apple către televizoarele din hotelurile compatibile si anumite locații.

Detectare optimizată a accidentelor: Această funcție îmbunătățește precizia detectării accidentelor în cazul în care purtați o cască Apple Air Pods.

iOS 17.3 este disponibil pentru toate dispozitivele iPhone și iPad care sunt compatibile cu iOS 17. Update aduce si securitate sporita conform informațiilor oferite de Apple

Pentru a actualiza, deschideți aplicația Setări și alegeți „General” > „Actualizare software”.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker