AplicatiiSoftware

Google introduce in motorul de căutare funcția Circle to search

Circle to search este noua funcție oferite de Google in motorul lor de căutare si va fi disponibila începând cu 31.ianurie 2024. Este o nouă funcție de căutare Google care vă permite să încercuiți un obiect pe ecran și să obțineți rezultate instantanee. Funcția este alimentată de inteligență artificială și poate fi folosită pentru a căuta informații despre obiect, pentru a găsi articole similare sau pentru a vedea de unde le puteți cumpăra. Si așa cum bănuiți se va folosi teogonia AI pentru căutare. De asemenea se anunța si îmbunătățirea funcție Multi Search

Circle to Search este disponibil momentan pentru dispozitivele Pixel 8 și Samsung Galaxy S24. Va veni pe alte dispozitive Android în viitor.

Pentru a utiliza Cercul pentru a căuta, pur și simplu țineți apăsat butonul de pornire sau bara de navigare și apoi desenați un cerc în jurul obiectului pe care doriți să îl căutați. Google își va folosi apoi AI pentru a identifica obiectul și pentru a vă oferi informații relevante.

  • Căutați informații despre un obiect: de exemplu, dacă vedeți o piesă de îmbrăcăminte care vă place, o puteți încercui și Google vă va arăta de unde o puteți cumpăra, din ce este făcută și alte detalii despre aceasta.
  • Găsiți articole similare: dacă vă place un obiect, dar nu doriți să-l cumpărați exact pe cel pe care l-ați văzut, îl puteți încercui și Google vă va arăta articole similare care sunt disponibile.
  • Vedeți de unde puteți cumpăra un articol: dacă doriți să cumpărați un obiect, îl puteți încercui și Google vă va arăta unde îl puteți găsi de vânzare.

Circle to Search este un nou instrument puternic care vă poate ajuta să găsiți rapid și ușor informațiile pe care le căutați.

Dacă aveți un dispozitiv Pixel 8 sau Samsung Galaxy S24, vă încurajez să îl încercați.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker