Aplicatii

Microsoft Rewards câștigi puncte folosind produsele lor

Microsoft Rewards este un program de recompense gratuit care vă permite să câștigați puncte pentru activități precum utilizarea produselor și serviciilor Microsoft, cum ar fi căutarea web cu Bing, efectuarea de achiziții la Microsoft Store și completarea sarcinilor. Punctele pot fi apoi răscumpărate pentru premii, cum ar fi cărți electronice, jocuri, cadouri și carduri cadou.

Pentru a începe să vă bucurați de Microsoft Rewards, aveți nevoie doar de un cont Microsoft. Începând cu 30 septembrie 2023, toate conturile Microsoft eligibile vor fi înscrise automat în programul Microsoft Rewards, dar dacă v-ați înscris și doriți să plecați, puteți renunța.

Microsoft nu colectează date cu caracter personal suplimentare de la dvs., pur și simplu datorită înscrierii dvs. în programul Rewards.

Microsoft Rewards este disponibil în mai multe țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Spania, Italia și Japonia dar si Romania.

Modalități de a câștiga puncte Microsoft Rewards:

  • Căutați cu Bing (creșteți nivelul mai rapid căutând cu Bing pe Microsoft Edge).
  • Căutați pe web prin caseta de căutare din bara de activități de pe dispozitivul dvs. Windows 10/11.
  • Cumpărați lucruri din Microsoft Store online (de pe dispozitivul dvs. mobil, pe Xbox One, în aplicația Microsoft Store de pe dispozitivul dvs. Windows 10/11 sau Windows 8.1 sau prin web). Pentru mai multe informații, consultați Cumpărați și câștigați puncte Microsoft Rewards.
  • Utilizați Cortana pentru a căuta cu Bing.*
  • Explorați pagina de câștig și pagina de detaliere a punctelor. Oportunitățile de a câștiga puncte, cum ar fi participarea la chestionare sau jocul trivia, sunt actualizate zilnic, așa că faceți check-in des!
  • Jucați jocurile selectate sau finalizați misiunile selectate pe Xbox One. Lansați aplicația Recompense pentru a începe. Pentru mai multe informații, consultați Câștigați recompense pe Xbox.

Pentru a câștiga puncte căutând cu Bing pe dispozitivul dvs. mobil, setați Bing ca motor de căutare implicit, utilizați aplicația Bing sau utilizați aplicația Microsoft Launcher pentru Android.

Sau câștigați și mai multe puncte cu aplicația Microsoft Edge. (Nu toate metodele de câștigare a recompenselor mobile sunt disponibile în toate regiunile.)

Punctele Microsoft Rewards nu au valoare în numerar. De obicei, este nevoie de aproximativ 5.000 de puncte pentru a răscumpăra ceva în valoare de 5 USD.

Punctele se câștiga in funcție de nivelul la care ai ajuns. Punctele Microsoft Rewards vor expira dacă nu există activități de câștig în decurs de 18 luni.

Aflați mai multe despre valorificarea punctelor Microsoft Rewards.

Membrii de nivel 2 pot câștiga mai multe puncte pe Bing, pot câștiga puncte în Microsoft Store, pot economisi valorificarea premiilor și pot obține acces la oferte exclusive. Nu uitați să consultați pagina Premii pentru ofertele curente, precum și regiunea pentru valorificare și rata de câștiguri curente. 

Punctele Microsoft Rewards pot fi răscumpărate pentru o varietate de premii vedeți ofertele curente

Pentru a vă înscrie la Microsoft Rewards, accesați site-ul web Microsoft Rewards sau descărcați aplicația Microsoft Rewards.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker