Jocuri

Baldur’s Gate 3 s-a lansat pe PS5 pe 31 august

Baldur’s Gate 3 va veni pe PS5 pe 31 august 2023 după cum se anunța pe blogul PS5. Deci haideți sa detaliem puțin povestea, gameplay-ul disponibil in aceasta noua versiune.

Povestea Baldur Gate

Baldur’s Gate 3 este un RPG expansiv – un joc cu un total de 600 de vrăji și acțiuni de experimentat, unul care te încurajează să navighezi în mediul său în moduri noi, să interacționezi constant cu lumea din jurul tău.

Țara Faerûn este asediată de o forță ostilă și de altă lume, cunoscută sub numele de ‘mind flayers’. Armata lor se extinde cu fiecare creier pe care îl infectează cu mormoloci paraziți, o creatură care acum se zvârnește adânc în propria ta minte.

Tu devii unul dintre ei: un monstru de temut în multe lumi. Dar pe măsură ce corupția lor crește în interiorul tău, la fel cresc și noi puteri misterioase.

Baldur’s Gate 3 este un joc RPG cinematografic de ultimă generație, plasat în Forgotten Realms. Este o adevărată experiență Dungeons & Dragons sub formă de joc video și a treia ediție mult așteptată din seria Baldur’s Gate. Fie că ai așteptat acest joc de peste 20 de ani sau dacă teza anterioară este un mister pentru tine, te așteaptă aventura în povestea lui Baldur’s Gate 3 despre părtășie și trădare, sacrificiu și supraviețuire și momeala puterii absolute.

Creați un personaj al dvs. sau jucați ca unul dintr-o echipă de vis de personaje Origin lucrate manual, fiecare cu propriile trăsături, agendă și viziune asupra lumii unice. Poveștile lor se intersectează cu întreaga narațiune, iar alegerile tale vor determina dacă acele povești se termină cu mântuire, mântuire, dominare sau multe alte rezultate.

Legendă: Un exemplu de diferite rase pe care le puteți selecta în crearea personajului.
Baldur’s Gate 3 este cea mai mare epopee a povestirii cinematografice de până acum și este concepută pentru a fi jucată solo sau cu prietenii.

Cu cooperarea pe ecran divizat pentru până la doi jucători pe o singură consola PS5 sau până la patru jucători online, tu și aliații aleși de tine poți să combina forțele în luptă sau să te despărțiți pentru a-ți urma propriile misiuni și agende. Creați împreună planul perfect… sau introduceți un element de haos atunci când prietenii tăi se așteaptă mai puțin.

Subtitrare: Un inamic asemănător unui tigru cu cârlige zguduitoare ataca jucătorii pe câmpul de luptă.
Trailerul nostru v-a oferit o primă privire asupra generalului Ketheric Thorm, unul dintre cei trei antagonişti principali pe care îi veţi întâlni în timp ce traversaţi Tărâmurile Uitate. Ketheric este un om cu ambiții și motivații complexe, așa că, în căutarea vocii lui, știam că trebuie să lucrăm cu un actor de caracter renumit care să poată oferi genul de performanță nuanțată pe care o căutam – așa că am decis să-l distribuim pe JK Simmons (Whiplash). , Omul Paianjen). O singură luare și am știut că am făcut apelul potrivit. Iată o privire din culise:

Baldur’s Gate 3 este un joc video de rol de acțiune-aventură pe computer dezvoltat de Larian Studios și publicat de Wizards of the Coast.

Este al treilea joc din seria Baldur’s Gate, după Baldur’s Gate (1998) și Baldur’s Gate II: Shadows of Amn (2000), și este setat în același univers fictiv Forgotten Realms.

Jocul a fost lansat în acces timpuriu pe 6 octombrie 2020 pentru Microsoft Windows, macOS și Linux.

Jocul este un joc de rol în stil turn-based, cu accent pe explorarea și dialogul. Jucătorii își pot crea personajele dintr-o varietate de clase și rase, iar jocul oferă o lume deschisă pe care jucătorii o pot explora în ritmul propriu.

Bard’s Gate 3 a primit recenzii pozitive de la critici, care au lăudat grafica, gameplay-ul și povestea. Jocul a fost, de asemenea, un succes comercial, cu peste 3 milioane de exemplare vândute în primul an de la lansarea în acces timpuriu.

Baldur’s Gate 3 Deluxe Edition

Această ediție Deluxe complet digitală a Baldur’s Gate 3 conține:

  • Pachet de cântece Bard care poate fi redat
  • Aspect exclusiv de zaruri în joc
  • O husă de aventurier care conține rechizite pentru a vă ajuta să începeți călătoria
  • Descărcări digitale ale coloanei sonore originale Baldur’s Gate 3, ale artbook-ului și ale foilor de personaje
  • Acces anticipat de 72 de ore la Actul I al Baldur’s Gate 3 pe 31 august 2023

Specificațiile de sistem pentru Baldur’s Gate 3:

  • Sistem de operare: Windows 10 (64 de biți)
  • Procesor: Intel Core i5-7500 sau AMD Ryzen 5 1500X
  • Memorie: 8 GB RAM
  • Placă video: Nvidia GeForce GTX 750 Ti sau AMD Radeon R7 260X
  • Spațiu de stocare: 50 GB

Jocul este, de asemenea, disponibil pe Stadia și poate fi redat pe orice dispozitiv compatibil cu Stadia.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker