HardwareTehnologie
Trending

PlayStation Portal Remote Player pentru PS5 console se poate comanda din 15 noiembrie 2023

Update 12.11.2023: a devenit realitate consola PlayStation Portal Remote Player se va putea comanda prin Amazon DE la prețul de 219 EUR. Livrarea se face in Romania.

Pasionații de PS5 pot astfel sa achiziționeze un nou gadget care sa ii ajute mai mult sa facă streaming prin wifi, streaming-ul de jocuri se face la 60fps și rezoluție FHD astfel ai parte de imagini senzaționale si clare.

PlayStation Portal Remote Player este un dispozitiv portabil care vă permite să transmiteți jocuri compatibile PS5 de pe consolă pe ecranul LCD de 8 inchi al portalului. Are un controler încorporat și rulează pe Android, așa că îl puteți folosi și pentru a juca jocuri Android.

PlayStation Portal Remote Player necesită o conexiune la internet în bandă largă de cel puțin 5 Mbps pentru utilizare. Pentru o experiență de joc mai bună, se recomandă o conexiune de mare viteză de cel puțin 15 Mbps.

PlayStation Portal Remote Player este compatibil cu majoritatea jocurilor PS5, dar există câteva excepții. Jocurile care necesită o cască VR (PlayStation VR sau PlayStation VR2) sau periferice suplimentare (altele decât un controler wireless DUALSHOCK 4, DualSense sau DualSense Edge) nu sunt compatibile.

PlayStation Portal Remote Player este programat să fie lansat pe 15 noiembrie 2023. Are un preț de 199,99 USD.

Iată câteva dintre caracteristicile PlayStation Portal Remote Player:

  • Transmite în flux jocuri PS5 compatibile pe ecranul LCD de 8 inchi al Portalului.
  • Ecranul LCD vibrant de 8 inchi este capabil de o rezoluție de 1080p la 60 fps
  • Include, de asemenea, o mufă audio de 3,5 mm pentru sunet cu fir
  • Include caracteristicile cheie ale controlerului wireless DualSense, inclusiv declanșatoare adaptive și feedback haptic
  • Rulează pe Android, așa că îl puteți folosi și pentru a juca jocuri Android.
  • Necesită o conexiune la internet în bandă largă de cel puțin 5 Mbps pentru utilizare.
  • Compatibil cu majoritatea jocurilor PS5, dar nu cu toate.
  • Prețul de 199,99 USD.

Jocurile care necesită o cască VR (PlayStation VR sau PlayStation VR2) sau periferice suplimentare (altele decât un controler wireless DUALSHOCK 4, DualSense sau DualSense Edge) nu sunt compatibile. Jocurile care trebuie transmise în flux pe PS5 folosind un abonament PS Plus Premium nu sunt compatibile.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă juca jocurile PS5 din mers, PlayStation Portal Remote Player este o opțiune bună. Este portabil, are un controler încorporat și poate transmite jocuri la o rezoluție de până la 1080p și 60fps.

Cu toate acestea, este important să rețineți că necesită o conexiune la internet în bandă largă, așa că este posibil să nu îl puteți utiliza în toate locațiile.

Articole relevante

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker